Mange af os vil kunne få glæde af et REHPA-forløb

03-05-2021
For mange kan mødet med kræft i bugspytkirtlen eller galdegangene være første gang i livet, hvor kræfterne ikke slår til. Rigtig mange af os vil kunne få glæde af et REHPA-forløb.

Eksempler på REHPA-forløb, som de præsenteres på REHPAS hjemmeside: 

”Balance i dagligdagen for mennesker med fremskreden kræft” 
”REHPA-forløb for unge med kræft 18-40 år” 
”REHPA-forløb for mennesker med kræft” 

https://www.rehpa.dk/rehpa-forloeb/  

Forløbene er internats-forløb, og på REHPAS hjemmeside kan man gennemse forløbskataloget, og downloade det henvisningsskema der passer til det ønskede forløb. Ens egen læge skal herefter udfylde skemaet, og når man opfylder kriterierne for det valgte forløb, vil man kunne blive visiteret til en plads. 

Kurserne skifter løbende emner, og er der ikke lige et der tiltaler for nuværende, kan man genbesøge REHPA´s hjemmeside, og se de ny udbudte kurser når vi kommer til andet halvår af 2021. 

Forløbene koster ikke noget for deltageren.

Vi kan fra Patientforeningen på det varmeste anbefale REHPA-forløb, blandt andet fordi det er et unikt tilbud, målrettet kræftpatienter og andre med store livsomvæltende sygdoms problematikker.

REHPA har knyttet forskning til forløbene, således at de erfaringer, der høstes i kontakt med os patienter, bliver brugt til at finde nye veje til at optimere de muligheder der gives patienter i fremtiden.